Závěrečná akademie

29. 6. jsme se sešli ve slavnostně nazdobené tělocvičně školy kvůli jednomu důležitému úkolu. Školní rok doběhl do konce a bylo tedy třeba rozloučit se s našim deváťáky.
Jaroslav, Nikola, Tomáš, Daniel, Klára, David, Dominik, Nikol, Veronika a Veronika, Vanesa a Hana… to byli naši hlavní hrdinové. Pro ně si mladší spolužáci připravili na rozloučenou krásný program. Deváťáci jen seděli, smáli se a dojímali se. V závěru programu se s nimi rozloučila jejich třídní učitelka, paní ředitelka a paní místostarostka. Deváťáci byli ošerpovaní, z pódia dojatě shlíželi do publika a zbývalo jediné – rozloučit se. Přednesli tedy krásný proslov, poděkovali škole, svým učitelkám, zavzpomínali, co všechno pro ně škola znamenala. Tím ale vlastně nic neskončilo, protože jak správně hlásal nápis v sále – ŠKOLA KONČÍ, ŽIVOT ZAČÍNÁ! Držíme vám, deváťáci, palce!
O. Pospíchalová
[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“114″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“filename“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]