Školní výlet 2.stupně – Permonium

Letošní školní výlet zavedl žáky 2.stupně na velmi zajímavé místo – naším cílem byl Zábavní park Permonium, který leží  v Oslavanech nedaleko Brna.
Hned po příjezdu se žáci rozdělili na menší skupinky, dostali plán a přesné instrukce a okamžitě vyrazili do víru dobrodružství. Trasy jednotlivých skupin se proplétaly, kde jedni začínali, tam druzí končili. Bylo třeba používat sílu i důvtip, především šlo ale o spolupráci. Mladí dobrodruzi museli projít bludištěm, vystoupat na 42m vysokou věž, z níž vedla cesta zpět temnou skluzavkou, a nesmíme zapomenout na jeden z nejtěžších úkolů – projít stezkou lanového centra, kdy v několika metrové výšce čekalo na žáky nespočet překážek. Na každém kroku blikaly interaktivní obrazovky, kde žáci zadávali splněné úkoly, zjišťovali, kolik bodů jejich týmu přibylo, aby nakonec mohli nahlásit celkové skóre. Drtivá většina soutěžích získala krásnou cenu –  zaručeně pravého skoro živého…stříbrného permoníka.
Unavení, ale spokojení jsme se všichni vrátili domů. Ať žijí výlety!
O. Pospíchalová
[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“103″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“100″ thumbnail_height=“75″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show as slideshow]“ order_by=“filename“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]